Palmarín si rozpustíme na miernom ohni, primiešame kakao, kryštálový cukor, dobre premiešame aby sa nám kakao a cukor roztopli a priemiešame vodu. Vznikne nám kakaova zmes.
Múku, vajcia, prášok do pečiva, vanilkový cukor zmiešame dokopy vareškou, prilejeme polovicu kakaovej zmesi – druhú polovicu si necháme až na upečený koláč.
Nakoniec pridáme ľubovoľné ovocie, a všetko vylejeme na vymastenú a múkou vysypanú formu. Formu vložíme do rúry a pečieme.
Doba pečenia: 25 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 170 °C
Po upečení ešte za horúca vylejeme na koláč zvyšok čokoládovej masy, rozotrieme, necháme vychladnúť a servírujeme.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie