Na prípravu krémových trubičiek cesto pomocou váľka vyvaľkáme na asi 3 mm plát. Pomocou ostrôžky ho nakrájame asi na 2 cm široké pásy. Pásy potrieme pomocou pierka vodou a navinieme od užšieho okraja k širšiemu na trubičky. Krémové trubičky poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a potrieme pomocou pierka rozšľahaným vajcom. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 25 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Ešte teplé snehové trubičky stiahneme z trubičiek od širšieho okraja k užšiemu a necháme vychladnúť.
Na prípravu krému v mise v horúcom vodnom kúpeli vyšľaháme bielky s cukrom a trstinovými cukrami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Krémom naplníme cukrárske vrecko a následne krémové trubičky. Krémové trubičky poprášime práškovým cukrom.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie