V mise dôkladne vyšľaháme bielok s vodou šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame cukor a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky. Cesto rozdelíme na polovicu a každú zafarbíme inou farbou. Postupne cestom naplníme cukrárske vrecko. Na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme 2 ružové srdcia a potom 2 modré srdcia. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Doba sušenia: asi 90 - 120 minút
Elektrická rúra: asi 110 °C
Teplovzdušná rúra: asi 90 °C
Rúru vypneme a korpusy necháme v uzavretej rúre vychladnúť.
Náplň vyšľaháme so smotanou šľahačom podľa návodu na obale. Ružové a modré srdcia k sebe zlepíme náplňou. Nakoniec okolo dozdobíme modrým a ružovým zdobením.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie