Zmes na korpus nasypeme do misy. Pridáme vajcia, maslo a mlieko a vyšľaháme šľahačom dohladka. Cesto nanesieme do vymastenej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 35 - 40 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Korpus necháme vychladnúť. Potom ho celý rozdrobíme.
Na prípravu náplne smotanu vyšľaháme šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Na konci šľahania pridáme tvaroh a krátko vyšľaháme. Zmes na náplň zmiešame s vodou a ihneď vmiešame do šľahačky. Nakoniec vmiešame čokoládové vločky.
Na prípravu náplne uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Nalejeme ho do misy a necháme ochladnúť. Do ochladnutého pudingu zašľaháme tvaroh s cukrom a necháme vychladnúť.
Do väčšej misy nanesieme trocha nadrobeného cesta a asi 3 PL odložíme bokom na ozdobenie. Potom striedavo vrstvíme pudingovú náplň, nakrájané jahody, smotanovú náplň a cesto. Povrch posypeme zvyšným rozdrobeným korpusom a ozdobíme jahodami.
Odložíme do chladničky.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie