Flag

Triple Choco krémeš

20 porcií
Stredne náročné
90 min
Superčokoládový krémeš pre skutočných milovníkov čokolády! Lahodný krém z Premium Pudingu Horká Čokoláda Dr. Oetker. Neodolateľný!
Prísady
Príprava
Náš tip
Krémeš krájame vychladený a s čistým nožom, ktorý po každom reze utrieme papierovou utierkou.
Náš tip
Krémeš môžeme ozdobiť aj práškovým cukrom, ktorý vytvorí kontrast s čokoládovou farbou zákusku.
Náš tip
Krémeš je pomerne náročný na prípravu, no po dodržaní postupu s predkrájaním vrchného cesta je zväčša problematické krájanie krémeša naozaj jednoduché.


Vďaka nižšiemu objemu použitého mlieka krém poriadne drží a dobre sa krája. 
Náš tip
Odporúčame podávať po stuhnutí v chladničke cez noc, keď nám cesto zvláčnie. Stužovač šľahačky zabezpečí, že koláč vydrží cca 2-3 dni v chladničke, na reze puding mierne osychá.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Podobné recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach