Na prípravu cesta zmiešame zmes na muffiny s vodou, olejom a vajcom podľa návodu na obale. Rovnomerne vmiešame čokoládové kúsky (sú súčasťou balenia). Cesto nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 20 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Upečené srdce prenesieme na mriežku a necháme vychladnúť. Odstránime formu a dvakrát pozdĺžne prerežeme.
Na náplň pripravíme puding s cukrom a mliekom podľa návodu na obale. Ešte horúci puding ihneď nanesieme na spodný korpus a rozotrieme. Vrchný korpus dobre pritlačíme a tortu necháme najmenej 2 hodiny tuhnúť.
Na ozdobenie marcipán najskôr zafarbíme malým množstvom preosiateho kakaa do svetlohnedej farby. Odoberieme asi tretinu hmoty. Väčšiu časť hmoty zafarbíme na tmavší odtieň a opäť odoberieme jednu tretinu. Poslednú tretinu zafarbíme na tmavohnedú farbu. Každú tretinu marcipánovej hmoty rozvaľkáme medzi rozstrihnutým mikroténovým vreckom pomocou váľka na tenký plát a pomocou formičky vykrajujeme srdiečka.
Polevu pripravíme podľa návodu na obale. Povrch a boky rovnomerne potrieme polevou. Väčšie marcipánové srdiečka umiestnime po obvode torty a zľahka pritlačíme, zvyšok srdiečok dekoratívne rozmiestnime na povrchu.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie