Na prípravu tapioky zmiešame perly v kastróliku s vodou a necháme ich asi 2 hodiny napučať. Postupne prilievame mlieko a povaríme do zmäknutia tapioky. Ku koncu ochutíme pastou a cukrom. Hotovú tapioku rozdelíme do pohárov.
Na prípravu želé necháme kompót odkvapkať a šťavu zachytíme, prípadne doplníme vodou do 250 ml. Marhule zbavíme šupky a pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Ochutíme škoricou, vanilkou a rumom. Tortové želé pripravíme so šťavou a cukrom podľa návodu na obale a vmiešame do marhuľového pyré. Hotové želé rozdelíme do pohárov na tapioku a necháme vychladnúť.
Na ozdobenie kôru z limetky s cukrom rozmliaždime v mažiariku a posypeme ňou vrch marhuľovej tapioky.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty