Na prípravu dezertu v kastróliku zmiešame kokosové mlieko s cukrom a vanilkovou pastou. Do kokosovej zmesi pridáme VEGA Gél. Za stáleho miešania privedieme do varu a asi 1 minútu povaríme. Potom odstavíme a polovicu zmesi rozdelíme do pohárov. Odložíme do chladničky stuhnúť. Druhú polovicu necháme na miernom ohni, aby bola stále teplá a nezačala tuhnúť.
Na prípravu želé vložíme do kastrólika jahody s vodou, cukrom a citrónovou šťavou. Pomocou tyčového mixéra ich rozmixujeme. Pridáme VEGA Gél a za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. Potom polovicu želé nanesieme na vychladnutú kokosovú vrstvu a dáme stuhnúť do chladničky. Na stuhnuté želé potom nanesieme zostávajúcu kokosovú zmes a opäť necháme stuhnúť v chladničke. Nakoniec nanesieme aj zvyšné želé.
Hotovú panna cottu pred podávaním dozdobíme čerstvými nakrájanými jahodami.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty