Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto s vajcami a smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto rozdelíme do vymastených a múkou vysypaných foriem a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 30 minút
Elektrická rúra: 160 °C
Teplovzdušná rúra: 140 °C
Korpusy necháme vychladnúť. Potom oba korpusy pozdĺžne prekrojíme.
Na prípravu krému v mise vyšľaháme zmes na krém so smotanou, kyslou smotanou a tvarohom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka. Krémom potrieme všetky korpusy. Potom korpusy poukladáme na seba a boky uhladíme tenkou vrstvou prečnievajúceho krému.
Tortu ozdobíme brusnicami a poprášime práškovým cukrom. Nakoniec ju odložíme do chladničky.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie