Na prípravu korpusu pomocou váľka rozdrvíme sušienky. V mise ich zmiešame s maslom a ručne vypracujeme dohladka. Hmotu nanesieme do vymastenej formy. Pomocou lyžice korpus dôkladne pritlačíme ku dnu formy a odložíme asi na 30 minút do chladničky.
Na prípravu náplne uvaríme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Odstavíme a necháme vychladnúť. V mise vyšľaháme syr s práškovým cukrom, škoricovým cukrom a šťavou elektrickým ručným šľahačom nastaveným na najvyšší stupeň dohladka. Do zmesi pridáme vychladnutý Zlatý klas. Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa návodu na obale a ihneď vmiešame do zmesi. Nakoniec opatrne vmiešame vyšľahanú smotanu a nastrúhanú polevu. Náplň nanesieme na korpus a uhladíme. Vložíme do chladničky a necháme asi hodinu tuhnúť. Pred podávaním dozdobíme hoblinkami z polevy.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie