Na prípravu cesta nasekáme čokoládu na malé kúsky. Do misy nalejeme rozpustené maslo. Pridáme vajcia, cukor a vanilínový cukor a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka. Pridáme Zlaté klasy zmiešané s kypriacim práškom, kakaom a soľou a zľahka vmiešame do zmesi. Na koniec zamiešame nasekanú čokoládu. Na plechy vyložené papierom na pečenie tvoríme pomocou dvoch lyžíc z cesta kôpky v dostatočnej vzdialenosti od seba. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 10 minút
Elektrická rúra: 200 °C
Teplovzdušná rúra: 180 °C
Whoopies necháme vychladnúť.
Na náplň vyšľaháme mascarpone s gaštanovým pyré elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka. Naplníme do cukrárskeho vrecka a koláčiky náplňou zlepíme.
Na ozdobenie rozpustíme polevu podľa návodu na obale a povrch whoopies dozdobíme.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie