Svetová špecialita. Doprajte si naozaj niečo výnimočné! Torta Red Velvet, v preklade „červený zamat“, pochádza údajne z New Yorku, z hotela Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom, a vyskúšajte ďalšiu z našich svetových špecialít. Krém na tortu si môžete pripraviť v rôznych zaujímavých kombináciách a výsledná delikátna chuť bude vždy trochu iná. Pripravte si rafinovane sladkokyslý krém s kyslou smotanou, pikantný s čerstvým smotanovým syrom alebo sladký so smotanou na šľahanie či mascarpone. Príprava je jednoduchá a výsledok efektný. Stojí za to ho vyskúšať!
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Nechajte sa aj vy okúzliť jedinečnou červenohnedou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom, a vyskúšajte ďalšiu z našich svetových špecialít.