Pizza Casa di Mama svojou jedinečnosťou posúva ponuku mrazených pízz na ešte vyššiu úroveň. Jej mimoriadnosť spočíva v tom, že je jedinou mrazenou pizzou na trhu, ktorá nie je predpečená. To znamená, že všetky suroviny sú čerstvé a Vaša pizza kysne prvýkrát až priamo vo Vašej rúre. Vďaka tomu má upečená pizza tenké a chrumkavé cesto s nadýchanými okrajmi a bohatou oblohou. Pizza Casa di Mama je synonymum pre poctivú domácu pizzu ako od mamy, ktorú si môžete vychutnať pri akejkoľvek príležitosti v kruhu najbližších. Aby Vám pizza správne vykysla v rúre a bola dokonale upečená, nesmie byť narušený jej tepelný reťazec. Pizzu teda vždy vkladajte do rozohriatej rúry na 250 °C priamo z mrazničky, čím dosiahnete chrumkavé, vláčne a nadýchané cesto. Dajte sa do pohodlia a užite si čerstvo pripravenú Pizzu Casa di Mama.
Základom pizze Casa di Mama je nepredpečené cesto, ktoré kysne prvýkrát až vo vašej rúre. Cesto je po upečení chrumkavé a vláčne, nadýchané okraje a prvotriedne ingrediencie robia z pizze Casa di Mama autentický zážitok ako z doma upečenej čerstvej pizze.
Jedinečné čerstvé cesto chutí najlepšie, keď je upečené v predhriatej rúre na 250 °C.
1) Rúru dôkladne predhrejeme
2) Odstránime ochrannú fóliu a kartónovú podložku pod pizzou
3) Papier na pečenie ponecháme pripevnený ku korpusu
4) Pizzu spolu s papierom na pečenie vložíme na plech a dáme piecť do spodnej tretiny rúry
5) Pečieme 12 – 15 minút
Pizza, aká má byť. Chrumkavá, nadýchaná, vláčna.
Pozrite sa na náš video návod – krok za krokom k výbornej domácej pizzi!
Pozrite sa na náš video návod – krok za krokom k výbornej domácej pizzi!