Holandské kakao Dr. Oetker je prvotriedne kakao spracované tradičným spôsobom. Pri tejto úprave získava krásnu tmavú farbu a príjemnú čokoládovú chuť.
Holandské kakao je najžiadanejší typ kakaa v Európe.
Jeho využitie je všestranné: na pečenie, na prípravu dezertov a krémov, na posypanie sladkých jedál, prípadne na prípravu nápojov.
Vyskúšajte prvotriedne Holandské kakao Dr. Oetker do všetkých receptov.
Výrobok je certifikovaný spoločnosťou Rainforest Alliance. Podrobné informácie o kakau nájdete na stránkeKakao | Dr. Oetker
Navyše na vnútornej strane obalu nájdete recept na originálny Kakaový cheesecake.
Zloženie
kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (10% kakaové maslo), regulátor kyslosti (uhličitany draselné). Môže obsahovať (MLIEKO, SÓJOVÉ BOBY). Certifikované Rainforest Alliance. Viac na ra.org..