Flag

Kokosové poháre s jahodovým želé bezlaktózové

4 porcie
Jednoduché
30
Jednoduchý a chutný bezlaktózový dezert z ryžového mlieka a Dr. Oetker Pudingu aróma Kokos a so želé z čerstvých jahôd.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
1 balíčekDr. Oetker Puding aróma Kokos
300 mlryžové mlieko
100 mlkokosová šľahačka
2 zarovnaná PLcukor trstinový
Na želé
350 gjahody
1 zarovnaná PLcukor trstinový
1 PLcitrónová šťava
1,5 PLPektín Dr. Oetker
1 zarovnaná PLcukor trstinový
Na ozdobenie
50 gkokos strúhaný opražený
50 gjahody
Ešte potrebujeme
ponorný mixér
4 kspoháre menšie
Picture - Dr. Oetker Puding aróma Kokos
Picture - Pektín Dr. Oetker
1

Na prípravu dezertu uvaríme puding s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Do vlažného pudingu vmiešame kokosovú smotanu a necháme vychladnúť.

2

Na prípravu jahodového želé očistíme jahody a vložíme ich do kastrólika. Pridáme cukor a citrónovú šťavu a ponorným mixérom všetko rozmixujeme. Pridáme Pektín zmiešaný s cukrom a zmes povaríme do zhustnutia. Po miernom vychladnutí želé vrstvíme striedavo s pudingom do pohárov. Uložíme do chladničky stuhnúť.

3

Pred podávaním poháre ozdobíme kokosom a jahodami.