Na prípravu korpusu v mise vyšľaháme žĺtky s cukrom, vanilkovým cukrom a šťavou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do hustej peny (minimálne 10 minút). Hmotu rozdelíme do vymastených formičiek asi do 1/3 výšky. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 15 minút
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Potom teplotu v rúre znížime na 80 °C a ešte asi 60 minút sušíme. Košíčky necháme vo formičkách vychladnúť a potom ich opatrne vyklopíme.
Na prípravu náplne vyšľaháme v mise náplň so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Krémom naplníme cukrárske vrecko a nanesieme na košíčky.
Dozdobíme malinou.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie