Na prípravu cesta zmiešame zmesi na muffiny s vodou, olejom a vajcom podľa návodu na obale. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: 20 minút
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Upečené srdce necháme vo forme vychladnúť. Odstránime formu a pozdĺžne prekrojíme.
Na prípravu náplne pripravíme obe jahodové náplne so smotanou podľa návodu na obale.
Hotovú náplň rozotrieme na korpus, poukladáme jahody a zostavíme tortu. Časťou krému potrieme aj povrch torty. Odložíme asi na hodinu do chladničky.
Na potiahnutie vyvaľkáme pomocou váľka z bieleho fondánu plát. Celý povrch a strany torty potiahneme.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie