Na prípravu dezertu v miske zmiešame sirup s vodou. Postupne namáčame piškóty a poukladáme ich na dná pohárov.
Jahody očistíme, nakrájame na plátky a jemne ich pritlačíme na vnútorné okraje pohárov.
V mise zmiešame tvaroh s dreňou z vanilkového struku a s medom. Smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha a vmiešame do tvarohu. Polovicu zmesi rozdelíme do pohárov a nanesieme druhú vrstvu piškót namočených v sirupe s vodou. Potom nanesieme zvyšnú zmes. Polovicu jahôd rozmixujeme pomocou ponorného mixéra a nanesieme do pohárov. Zvyšné plátky poukladáme na rozmixované jahody. Povrch zalejeme so želé pripraveným s vodou a cukrom podľa návodu na obale a odložíme do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty