Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 30 - 35 minút
Elektrická rúra: 160 °C
Teplovzdušná rúra: 140 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.
Korpus pozdĺžne prekrojíme. Na spodný diel korpusu nanesieme menšiu časť náplne. Zakryjeme vrchným dielom a zvyškom náplne potrieme povrch a okraje torty. Tortu odložíme aspoň na hodinu do chladničky stuhnúť.
Fondán rozvaľkáme na plát a potiahneme ním celú tortu. Orezanú časť fondánu zafarbíme čierným kakaom a vytvoríme ručičky.
Číslice vykrojíme alebo zdobenie zatlačíme do fondánu.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie