Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Doba pečenia: asi 30 - 35 minút
Elektrická rúra: 160 °C
Teplovzdušná rúra: 140 °C
Korpus necháme vychladnúť.
Na prípravu krému vyšľaháme zmes na krém so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale.
Korpus raz pozdĺžne prekrojíme a potrieme krémom. Časťou krému potrieme aj povrch torty. Odložíme asi na hodinu do chladničky.
Na ozdobenie z bieleho fondánu pomocou váľka vyvaľkáme plát a celý povrch a strany torty ním potiahneme.
Část fondánu obarvíme kakaom, fondán tiež pomocou váľka vyvaľkáme a vytvoríme na povrchu torty strašidlo podľa vlastnej fantázie.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie